Varen in Nieuwegein!

Rederij Schuttevaer vaart sinds 1960, gedurende alle jaargetijden door de Utrechtse grachten, wij verzorgen ook boottochten rondom de Domstad.


Sluizentocht in Nieuwegein twee en een half varen door alle sluizen van Nieuwegein, u vaart over het Merwedekanaal, Amsterdam-Rijnkanaal, Lekkanaal en de rivier de Lek www.schuttevaer.com


Vaar met ons mee langs de bijzondere historie van Jutphaas en Vreeswijk.


Juthpaas en Vreeswijk vormen nu natuurlijk Nieuwegein.

Informatie over varen in Nieuwegein ga dan naar:

www.schuttevaer.com


Heeft u familie of vrienden uit een andere stad of een ander land op bezoek, dan is dit een leuke manier om uw woonplaats te laten zien. Ook ideaal voor een kinderfeestje of een gezellig dagje uit met uw (klein)kinderen.


Varen in Nieuwegein is mogelijk met Rederij Schuttevaer. www.schuttevaer.com Huur een boot en laat uw gezelschap genieten.

Huur een boot, rondvaartboot, sloep of salonboot en wij verzorgen een vaartocht op maat voor uw gezelschap. Varen in iedere plaats is mogelijk en in ieder type schip of boot. Nieuwegein heeft heel veel te bieden, restaurants, musea, parken, winkelen, etcetera.

Heeft u familie op bezoek, wilt u iemand verrassen of met de kinderen een stukje varen, varen in uw woonplaats wordt mogelijk gemaakt door :

Rederij Schuttevaer

Weerdsingel oz 4

Utrecht 3514 AA

0302720111 of www.schuttevaer.com


Kom aan boord en vaar met onze comfortabele schepen mee in Nieuwegein, Utrecht, op de Kromme Rijn naar Rhijnauwen of over de Rivier de Vecht naar Maarssen, Slot Zuylen en Breukelen


Kunst in de boot zowel in Nieuwegein en in Utrecht

www.kunstindeboot.nl